jueves, 13 de noviembre de 2008

AmorT

El seu nom va ser molt discutit; i es que l'animaló comtava amb tres amos. Al final el peix blau d'aletes desfetes, es va dir Lenin. No sabem ben bé perqué, si pel revolucionari, o perqué simplement, el nom els hi agradava als amos. Feliç a la seva peixera, la vida de Lenin va passar per molts estats en molt poc temps.

A les seves espatlles, l'innocent peix blau d'aletes desfetes, té un mort. Sí sí, com ho sentiu. I es que un dia, fart d'haber de compartir amb un peix, més semblat a un virus que no pas un animal, el ''cuchitril'' que tenia per peixera, va arrancar-li el cap d'una mossegada. No sabeu quina cara de tranquilitat i plaer, se li va quedar en Lenin...

Però no creieu que el peix blau d'aletes desfetes era un peix depravat i sense sentiments. Era un revolucionari d'aigua dolça, i com va dir el Che, ''tot revolucionari es guia per grans sentiments d'amor''. I efectivament, un dia vam trobar a l'animal rodejat per milions i milions de bombolles, i es que Lenin va caure rendit als peus d'una inmigrant ecuatoriana, que amb les ulleres de bucejar a la cova de Binimel·là, somiava amb ésser una sirena.

No hay comentarios: